Сковорода мангал (30, 40, 50, 60, 70, 80 см) з диска борони похідна на ніжках для вогню (гриль)
Виробник: Україна
У комплект входить:
☑ Сковорода.
☑ Лопатка.
☑ Ручки - 2 шт.
☑ Ніжки - 3 шт.
☑ Інструкція
Кришку для сковороди, чохол і т.д. можна також додати до комплекту (можливість додати та вартість вказана вище при оформленні замовлення).
Відео огляд:
Щоб зробити Ваше замовлення максимально унікальним, Ви можете додати
ГРАВІЮВАННЯ
(Ідеальне рішення для подарунка)
Пропонуємо до вашої уваги
ПРИНТИ НА ЧОХОЛ(відмінне рішення для подарунка)
Додаткові аксесуари для максимально комфортного приготування улюблених страв на відкритому повітрі
Переваги:
Відмінний подарунок для рибалок, мисливців та туристів! На сковорідці можна смажити картоплю, гасити м'ясо, робити гриль (гриби та овочі) та грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткову обробку. Порадуйте рідних хорошим подарунком і станьте першим, хто спробує смачні страви. Багатий смак та до 50% економії вашого часу на приготування! Продукти не пригорають, готуються дуже швидко. Страви виходять апетитні з особливим ароматом серпанку!
Використання:
Сковорода приходить до Вас готова до використання, так як на випуску сковороду прожарюють олією, але бажано перед першим приготуванням поставити на вогонь і долити свіжої олії. Трохи просмажити ганяючи масло по поверхні сковороди до появи серпанку. Вилити масло|мастило| і додати|добавляти| нове, після чого закинути продукти на добре розігріту сковороду.
Зберігання:
Після використання сковороди протріть її газетою або ганчіркою, щоб усунути залишки їжі (хрестити не потрібно).
Зберігайте у тому жирі, в якому готували їжу.
При тривалому зберіганні змастіть усі деталі маслом або жиром, який використовувався для приготування, загорніть у газету і зберігайте в сухому місці.
Щоб зробити Ваше замовлення максимально унікальним, Ви можете додати
ГРАВІЮВАННЯ
(Ідеальне рішення для подарунка)
Додаткові аксесуари для максимально комфортного приготування улюблених страв на відкритому повітрі
Переваги:
Відмінний подарунок для рибалок, мисливців та туристів! На сковорідці можна смажити картоплю, гасити м'ясо, робити гриль (гриби та овочі) та грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткову обробку. Порадуйте рідних хорошим подарунком і станьте першим, хто спробує смачні страви. Багатий смак та до 50% економії вашого часу на приготування! Продукти не пригорають, готуються дуже швидко. Страви виходять апетитні з особливим ароматом серпанку!
Переваги:
Використання:
Сковорода приходить до Вас готова до використання, так як на випуску сковороду прожарюють олією, але бажано перед першим приготуванням поставити на вогонь і долити свіжої олії. Трохи просмажити ганяючи масло по поверхні сковороди до появи серпанку. Вилити масло|мастило| і додати|добавляти| нове, після чого закинути продукти на добре розігріту сковороду.
Зберігання:
Після використання сковороди протріть її газетою або ганчіркою, щоб усунути залишки їжі (хрестити не потрібно).
Зберігайте у тому жирі, в якому готували їжу.
При тривалому зберіганні змастіть усі деталі маслом або жиром, який використовувався для приготування, загорніть у газету і зберігайте в сухому місці.